Geert Verweij keert terug naar Canada

Tholen - Door corona was Geert Verweij met de stille trom vertrokken uit de AGF-handel, maar na een carrière van oktober 2011 tot maart 2020 bij VerDi Import, vertrekt de 'Broccolikoning' niet alleen uit de AGF-sector, maar ook uit het land. Samen met zijn gezin keert hij terug naar de Canadese regio Zuidwest-Ontario, waar hij ook de eerste jaren van zijn huwelijk al woonde en werkte.

"In 2015 heb ik een hersenbloeding gehad. Sindsdien heb ik nog vijf jaar doorgeploeterd tot ik er letterlijk bij neerviel. Blijkbaar was dat nodig om het kwartje te laten vallen dat het echt niet meer ging, want ik vond het erg moeilijk om dat te accepteren", blikt Geert terug. "Maar nu ik volledig thuis ben komen te zitten, trok Canada toch weer erg. Als je dan toch thuis bent komen te zitten, dan lonkt een vrijstaand huis met een stuk grond nog meer. Bovendien is het voor ons geen onbekend terrein, mijn vrouw komt er vandaan en de oudste twee kinderen zijn er geboren.”

Geert kijkt met waardering terug naar zijn jaren in de AGF-handel. "Ik ben altijd met een lach bij de zaak binnengekomen en heb mijn werk met plezier gedaan. Met name van Kees Kooijman en 'Ome Jan' van den Heuvel heb ik veel geleerd. Ik was bij VerDi verantwoordelijk voor de Spaanse import en heb daar de bijnaam 'Broccolikoning' aan over gehouden. Ik heb altijd met eerlijkheid veel bereikt en dat wil ik iedereen in de sector aanbevelen. Met oud-collega's, maar ook Spaanse relaties heb ik nog altijd leuk contact, al is dat niet meer op handel gebaseerd. Ik bedank iedereen voor de fijne samenwerking en wens iedereen het beste!"

geertverweij@hotmail.com

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven