Chili

Iván Marambio wordt nieuwe voorzitter van Asoex

Iván Marambio Castaño zal vanaf september van dit jaar het voorzitterschap van Asoex op zich nemen, de vereniging van Chileense fruitexporteurs die al 87 jaar bijdraagt aan de ontwikkeling en groei van de Chileense fruitsector en de economie van het land in het algemeen.

Iván Marambio is advocaat en een groot deel van zijn loopbaan is gelinkt aan de fruitsector.

Hij werd geboren in 1966 en is al 27 jaar getrouwd met Isabel González Retamal, met wie hij drie dochters heeft. Twee van hen studeren nog aan de universiteit en één is al afgestudeerd. Hij is fan van Universidad Católica, een ploeg in de eredivisie, houdt van golf en jogt.

Hij studeerde aan het Colegio San Ignacio El Bosque in Santiago. Hij begon zijn loopbaan bij verschillende advocatenkantoren, maar in 2000 kwam hij via een directiefunctie bij Dole Chile S.A. in de fruitsector terecht. Hij concentreerde er zich op juridische aspecten, meer bepaald op het gebied van duurzaamheid en export.

Sinds 2014 is hij lid van de raad van bestuur van Asoex en binnen enkele maanden wordt hij voorzitter, een functie die hij naar eigen zeggen met groot enthousiasme op zich neemt. "Het is een grote verantwoordelijkheid. Ik zie het leiden van de Chileense fruitexport als een missie en in meerdere opzichten een noodzakelijke taak, enerzijds voor de betrokken bedrijven, maar ook voor het land. De wereld van de fruitexport is enorm, daarom neem ik deze job met veel verantwoordelijkheidszin aan, maar ook met optimisme."

"Het is voor mij een eer de mensen te mogen vertegenwoordigen met wie ik een groot deel van mijn leven heb gewerkt."

Voor meer informatie:
Asoex
Cruz del Sur N°133 Piso 2
Las Condes - Santiago de Chile (Chili)
Tel: +56 2 2472 4700
www.asoex.cl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven