Lineage Logistics breidt direct-to-consumer-fulfillmentoplossing uit

Lineage Logistics heeft aangekondigd dat het zijn direct-to-consumer ("D2C") fulfillment-oplossing uitbreidt om een marktleider te creëren in e-commerce voor AGF-producten.

In het kader van Lineage's investeringen in D2C heeft zij Persihable Shipping Solutions (PSS) overgenomen, de grootste e-commerce pick-and-pack-orderafhandelingsdienst voor merken die behoefte hebben aan temperatuurgecontroleerde opslag en logistiek. De acquisitie van PSS volgt op de overname van Crystal Creek Logistics (CCL) in 2021, een belangrijke leverancier van last mile dropship-orderverwerking voor temperatuurgecontroleerde producten. De financiële voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt. 

De uitgebreide D2C-fulfillmentoplossing van Lineage omvat een compleet e-commerceaanbod voor de koelketen, en voorziet in verzending binnen twee dagen in vrijwel heel de VS. Momenteel bedient het bedrijf meer dan 100 e-commerce voedsel- en drankenmerken vanuit acht faciliteiten die zich uitsluitend bezighouden met D2C-fulfillment. Het ervaren Lineage team van e-commercedeskundigen verwerkt maandelijks bijna 250.000 zendingen, wat neerkomt op 2,5 mln zendingen op jaarbasis. 

"Als grootste leverancier van koelketenlogistiek is Lineage goed gepositioneerd als voorkeurspartner voor de florerende direct-to-consumermarkt voor gekoelde en versproducten, die de afgelopen jaren een ongekende groei heeft doorgemaakt," zegt Mark Nelson, die de D2C-fulfillmentdivisie van Lineage leidt. 

"Door decennia aan ervaring op het gebied van e-commerce fulfillment aan te wenden en combineren met het uitgebreide aanbod aan logistieke en koeloplossingen van Lineage kunnen wij onze klanten een ongeëvenaard pakket aan diensten bieden." 

Het uitgebreide e-commerce-aanbod voor de koelketen van de Lineage D2C-fulfillmentoplossing omvat: 

  • Strategisch gelegen koelfaciliteiten, die ideaal gepositioneerd zijn om binnen twee dagen aan 99% van de Amerikaanse bevolking te kunnen verzenden.
  • End-to-end logistieke diensten, waarbij gebruik wordt gemaakt van het uitgebreide aanbod aan temperatuurgecontroleerde transportoplossingen van Lineage.
  • Custom branded-ervaring, waarmee partners hun klanten een geheel branded unboxing-ervaring kunnen bieden, inclusief speciale verpakkingen en bijlagen.
  • Voedselveiligheid dankzij gebruik van geavanceerde temperatuurmodellen die garanderen dat de producten tot het moment van bezorging op de juiste temperatuur blijven.
  • Klantenservice, waarbij een speciaal team klaarstaat voor klanten, vanaf dat de producten door Lineage worden ontvangen tot aan het moment dat ze bij de klant thuis worden bezorgd. 

Om meer te weten te komen over de D2C-oplossing van Lineage, of voor informatie omtrent samenwerkingsmogelijkheden, klik hier.

Voor meer informatie:
Megan Hendricksen
Lineage Logistics
 +1 949 247 5172
mhendricksen@lineagelogistics.com        


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven