Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cruiseschip huisvest 1.400 vluchtelingen bij Rotterdam Fruit Wharf

"Tsja, dan krijg je deze week een telefoontje, dat burgemeester Aboutaleb van Rotterdam Oekraïense vluchtelingen wil opvangen op een 255 meter lang cruiseschip van de befaamde Holland Amerika Lijn en dat gezien de omvang en diepgang van dat schip er eigenlijk maar één locatie in de bewoonde wereld is waar hij past en dat is aan de kade bij ons bedrijf Rotterdam Fruit Wharf", aldus Rob van Opzeeland.


Rob van Opzeeland

1.400 mensen, waaronder veel kinderen en vrouwen op je terrein in combinatie met veel logistiek, containers, trucks en reachstackers lijkt geen goede combinatie, maar na kort overleg met mijn collega’s denk ik dat we dat met elkaar wel gaan managen", zo stelt Rob.

"Gisteren arriveerde de 'Volendam' van de Holland Amerika Lijn. Weer eens een ander avontuur dan boten met fruit. Met name voor de Oekraïense vluchtelingen hoop ik dat het geen heel lang avontuur gaat worden en dat het bij 3 maanden blijft. "

Publicatiedatum: