Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Jan Dros Lekker Eten:

“Enorme groei in maaltijdsalades”

Tholen - Het was een drukke oudejaarsdag in Schoonhoven: al vanaf 8.00 uur stonden de klanten in de rij voor de oud-en-nieuwhapjes. Het was een mooie afsluiting van een goed jaar, waarin Jan Dros Lekker Eten een hogere omzet behaalde dan in 2020. “Dat komt hoofdzakelijk door een groei in de verkoop van de maaltijden”, vertelt Else Dros.  

2020 was al een goed jaar, maar 2021 sluit de speciaalzaak af met nog betere cijfers. “Er zat een enorme groei in de verkoop van maaltijdsalades. Ook groeide de omzet van smoothies, krachtsappen en soepen. Onbewerkte producten worden nog wel verkocht, maar echte groei zit daar niet in: mensen gaan steeds meer voor het gemak.” 

Else kijkt ook tevreden terug op de altijd weer spannende eindejaarsperiode. “Alles is gelukkig heel goed gegaan. We hadden veel bestellingen met Kerst en tijdens de jaarwisseling hebben we heel veel hapjes verkocht. Dat komt natuurlijk mede omdat de horeca dicht was.”

Hoewel de speciaalzaak ook werd gevonden door klanten die zelf in de keuken met iets speciaals aan de slag wilden gaan, werden er vooral veel maaltijden verkocht. “Klanten konden kiezen uit vijf verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Er was voor elk wat wils: we boden zowel vegetarische opties, als gerechten met vlees of vis. In overleg kunnen we eigenlijk alles maken, ook glutenvrij of koolhydraatarme gerechten bijvoorbeeld. Mensen waren erg enthousiast na afloop, ze hebben heerlijk genoten van onze lekkere maaltijden en desserts.” 

Ook in 2022 wil Jan Dros weer gaan knallen. Het wordt een bijzonder jaar, want in 2022 bestaat de zaak 40 jaar. Op de sociale media staan ze heel het jaar door uitgebreid stil bij dit jubileum.  

Voor meer informatie:
Jan Dros - Lekker eten
Lopikerstraat 28
2871 BX Schoonhoven 
+31 (0)182 382 680
info@jandros.nl  
www.jandros.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven