Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw lokaal drankje: Groentelimonade Wilde Wortelen

De opmars van nieuwe limonadesoorten lijkt niet te stuiten en authentieke limonades vinden hun weg naar het supermarktschap. Maar niet alleen fruit hoeft aan de basis te staan. Student Matthijs Licht bedacht een groentelimonade gemaakt van regenboogpenen. Hij ontwikkelde en testte dit sapconcept voor Local2Local en zoekt financiering om er een businessplan van te maken.

De ‘Wilde Wortelen’ komen uit de reststromen van verse groenten van Nederlandse bodem. Daarvoor werkt hij samen met een groenteteler in Flevoland en twee verwerkende producenten.

'Wilde Wortelen' wordt gemaakt van alle beschikbare wortelen, in elke kleur van de regenboog. De limonade is niet alleen heerlijk om puur te drinken, maar ook in alcoholvrije cocktails, of cocktails met wodka of likeur. 'Wilde Wortelen' is bedoeld voor de retail, online shopping en de horeca/catering.

Klik hier om de ontwikkeling te steunen.

Publicatiedatum: