Hamza Yücel:

"Mijn klanten kunnen nu van vrijwel alle soorten fruit een versbereide sap of smoothie krijgen"

Voor veel mensen is het drinken van een vers sapje de manier om snel en gemakkelijk gezonde voedingsstoffen binnen te krijgen. Door de vraag hebben de groentezaken van de familie Yücel het aanbod behoorlijk uitgebreid. "Mijn klanten kunnen nu van vrijwel alle soorten fruit een vers bereide sap of smoothie krijgen", vertelt Hamza Yücel.

Eind 2016 openden vader en zoon Yücel hun groentewinkel AGF Hoog Ambacht. Dit is hun 2e groentewinkel naast AGF Vlietplein in Ridderkerk. Zoon Hamza vertelt: "Mijn vader is een zeer ervaren groenteman en inkoper en werkt nu al ruim 25 jaar in deze branche. Elke dag heeft hij voor opening al een paar uur achter de rug voor zijn dagelijkse bezoek aan de veiling van de Spaanse Polder waar hij alles vers inkoopt voor beide winkels."

Alle vers gesneden groentes, salades, sappen en rauwkost worden elke dag zelfgemaakt, zonder conserveringsmiddelen. Om verse sappen en smoothies aan te kunnen bieden, zijn een betrouwbare sinaasappelpers en blender onmisbaar. Hamza: "In onze zoektocht naar goede apparatuur kwamen we in contact met Johan van Wijk, adviseur bij Woertman Nederland. Vanaf het allereerste moment denkt Johan met ons mee over hoe je de apparatuur het beste kunt gebruiken. Hij geeft een eerlijk advies en is betrouwbaar en oplossingsgericht. Kenmerkend voor Woertman Nederland is de betrouwbaarheid, snelle levering en de persoonlijke aandacht."

Gebruiksvriendelijke en solide apparatuur
In beide groentewinkels staan inmiddels meerdere soorten apparaten van Woertman Nederland die probleemloos werken. Om een maximale versuitstraling te creëren staat de Zummo Z40 sinaasappelpers centraal in de zaak opgesteld. Klanten kunnen eenvoudig zelf een fles vullen en thuis genieten van vers geperst sap met een perfecte smaak. Een andere belangrijke eigenschap is dat de pers makkelijk te reinigen is.

Ook de Vitamix blender staat altijd klaar voor gebruik bij de toonbank met vers fruit. Klanten kunnen ter plekke zelf de samenstelling bepalen voor een heerlijke smoothie. Hamza geeft aan: "We kunnen echt niet meer zonder deze blender, hij is ongelooflijk krachtig en heeft een enorm sterke motor. En het belangrijkste: de Vitamix blender geeft een heerlijk en homegeen eindproduct."

De nieuwste aanwinst is een Zummo sapcentrifuge. Hiermee worden heerlijke, gladde groente- en fruitsappen met een hoog rendement gemaakt. Dit als mooie aanvulling op het vers geperste sinaasappelsap en de vers gemaakte smoothies.

Voor meer informatie
Chella Oostveen
coostveen@woertman.nl 
+31 (0)6 1616 8488

Woertman Nederland
4e Garnizoensdok 8
3439 JD Nieuwegein
+31 (0)30 608 41 41
info@woertman.nl 
www.woertman.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven