Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Versspecialist Erwin Janssen:

“Ik weet zeker dat mensen terugkomen voor de Papple”

Tholen – Is het een peer of is het een appel? De Papple heeft de bite van een appel en de smaak van een peer. Afgelopen zaterdag legde Versspecialist Erwin Jansen Papple op zijn kraam. “Ik heb ze laten proeven en de reacties zijn heel verschillend” vertelt Erwin. “De een vindt het niets, de ander is er vol lof over.”

De introductie van een nieuw product vergt wel enige inspanning. “Proeven is verkopen. Als je het simpelweg op de hoek van je kraam zet met een bordje Papple en de kiloprijs, dan zullen er weinig mensen zijn doe maar eens maar als ze het geproefd hebben dan verkoopt het vaak wat makkelijker.”

Erwin kreeg de tip van zijn verkoper bij Willem Dijk waar hij een deel van zijn handel bestelt. ”Ik vind het altijd leuk om eens iets nieuws te proberen voor mijn klanten. Er is me verteld dat het een kruising is tussen een appel en een peer. De Papple is heel sappig, maar het product dat we afgelopen zaterdag aanboden, was vrij onrijp maar al wel heel sappig. Ik kan me voorstellen dat als je hem even laat liggen, dat het nog sappiger wordt. Een aantal klanten vond de structuur niet prettig, maar misschien verandert dat ook als de vrucht goed rijp is.”

De reacties waren zodanig dat Erwin de komende weken een paar Papple-kistjes zal meenemen. “Ik vind het altijd leuk om nieuwe dingen te proberen en dit kan best een onderscheidend product worden. Er zullen ongetwijfeld mensen op terugkomen. De prijs waarvoor we hem aanbieden is 2,79 per kilo. Wel duurder dan een standaard handpeer of -appel, maar mensen die hem kochten schrokken er niet van.”

Voor meer informatie:
Versspecialist Erwin Jansen
Cortenoeverseweg 139
Brummen
+31 (0)6 5393 1980
wgjaerwin@hotmail.com 
@Versspecialist Erwin Jansen