Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Noémi Van Bogaert nieuwe Algemeen secretaris van Vegebe

Op maandag 13 september 2021 is Noémi Van Bogaert gestart als algemeen secretaris / wetenschappelijk adviseur bij Vegebe. Noémi vervangt Nele Cattoor die in juni na een periode van 15 jaar afscheid nam van de sector om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Noémi verdedigde in 2016 haar doctoraat omtrent de epidemiologie van plant pathogenen (pospiviroïden) in de sier- en groententeelt aan de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen van de Universiteit Gent en in samenwerking met het Instituut voor Landbouw, Visserij en Voedingsonderzoek (ILVO). Kort daarop is ze voor een jaar naar de VS getrokken om post-doctoraal onderzoek te doen omtrent innovatieve opsporingsmethoden voor plantenvirussen met behulp van een BAEF-beurs. Gedurende de voorbije jaren heeft Noémi gewerkt als wetenschappelijk attaché bij ILVO alwaar ze diverse Europese onderzoekprojecten coördineerde.

Als nieuw aanspreekpunt zal Noémi bijdragen aan de dienstverlening voor de leden van Vegebe, Belgapom en Fresh Trade Belgium, de opvolging van alle lopende dossiers omtrent o.a. milieu, duurzaamheid, voedselveiligheid, wetgeving en de verdere uitbouw van Vegebe-activiteiten!

Voor meer informatie:
Noémi Van Bogaert
Vegebe 
Sint-Annaplein 3
9290 Berlare
+32 9 339 12 53 
noemi.van.bogaert@fvphouse.be
www.vegebe.be 

Publicatiedatum: