Maersk biedt gratis feederdiensten aan voor humanitaire hulp aan Zuid-Afrika

De situatie in KwaZulu-Natal begint te normaliseren en alle haventerminals zijn weer operationeel. Maersk heeft de South African Association of Ship Operators and Agents (SAAOA) haar hulp aangeboden door kosteloos feederdiensten aan te bieden van Kaapstad en Port Elizabeth naar Durban voor het gecontaineriseerde transport van hulpgoederen en levensmiddelen als humanitaire hulp aan Durban. Dit is ongeacht de eigenaar van de container of de handelaar dit deze wil verladen. 

Afgezien van enkele onvoorziene omstandigheden zijn de gevolgen voor klanten minimaal. "We kunnen alle exportvracht op één schip laden en onze bestemming nog altijd op tijd bereiken," aldus Kerry Rosser, regionaal communicatiemanager bij Maersk. 

"De Precool Cold Storage is volledige operationeel met dag- en nachtdiensten en we geven onze klanten regelmatig updates. In de magazijnen die we beheren, zijn de openingstijden verruimd zodat achterstanden kunnen worden weggewerkt. Daarnaast hebben we de tarieven van diverse toeslagen verlaagd om onze klanten de helpende hand te reiken."

Maersk biedt van 12 tot 25 juli gratis opslag aan in haar magazijnen in Durban en Johannesburg. 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven