Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marktman Jan Hoek wil alles kraakvers

Heerlijke, verse handel voor Hoek

Jan Hoek, groenteman uit de Hoeksche Waard, is helemaal in zijn nopjes. "Alles is zo vers! Als ik in de kisten kijk en de dozen open, krijg ik er gewoon helemaal zin in om met deze producten te gaan werken", vertelt hij enthousiast over zijn overstap naar Gebrs van Aarle.


Jan Hoek

Kraakvers
"Als marktman snijd ik geen groenten op en ik heb ook geen rauwkosten. Alles moet supervers zijn, ik moet het product in z’n geheel verkopen. Mindere kwaliteit kan ik me niet permitteren", legt de gedreven marktman uit.

Jan verkoopt intussen alweer 25 jaar groenten en fruit en volgt daarbij zijn vader op die al sinds 1975 in de AGF zit. Waar Hoeks vorige groothandel hem op versheid weleens in de steek liet, vult Gebrs van Aarle die rol naar wens in. “Voorheen had ik iedere levering wel iets wat net even wat minder vers of van wat mindere kwaliteit was. En daar baal ik dan zo van! Het zijn maar kleine dingetjes, maar ik wil dat naar m’n klanten toe niet hebben."

"Bij Gebrs van Aarle heb ik dat nog helemaal niet gehad. Het is kraakvers, dat zie je en dat voel je. Ik heb iedere dag de producten in m’n handen. Als een product iets minder is, merk ik dat meteen. Maar met zulke verse handel, krijg ik er gewoon weer zin in de hele dag dit prachtspul te verkopen op de markt!"

Persoonlijke aandacht
Ook de aandacht voor de klant bevalt Hoek goed. "Met mijn vaste verkoper Iwan heb ik nu al een goede band. Hij weet wat ik wil en hij snapt me. Hij heeft zelfs speciaal voor mij een bepaald merk fruit ingekocht, en dat is Gebrs van Aarle ook gaan voeren. Dat is nou samen handel doen," vertelt Hoek enthousiast. "Een appje of een belletje om even iets kort te sluiten, fijn samenwerken zo." Bij zijn vorige grossier moesten bestellingen er zo snel mogelijk in staan, geen tijd voor een praatje. Op zaterdag moest hij ’s ochtends vroeg de bestelling doorgeven terwijl hij nog geen benul had van wat hij nodig heeft. "Zaterdag tot 16:00 uur bestellen is voor mij een verademing! Ik weet veel beter wat ik nodig heb. Daardoor draai ik een betere maandag deze dagen, echt een vooruitgang."

“Het levert mij meer op”
"Al met al vind ik de handel van Gebrs van Aarle verser ogen en de kwaliteit beter. En dat terwijl de prijzen over de gehele breedte net wat lager liggen dan bij mijn vorige leverancier. Daarbij ben ik enorm geholpen met het bestellen op zaterdagmiddag en heb ik een betere band met persoonlijke verkoper Iwan. Het levert mij uiteindelijk gewoon meer op, ik ben echt enorm enthousiast!"

Dit artikel is met toestemming overgenomen uit het partner magazine van Gebrs van Aarle, zomereditie 2021

Publicatiedatum: