Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Na STAP Teams workshop (nog) meer werkvreugde op de winkelvloer

Achter een succesvolle AGF-speciaalzaak staat een heel team van mensen. "Wij hebben het bedrijf pas overgenomen en dan is het belangrijk dat je je team van medewerkers goed leert kennen", vertelt Richard Hoekstra van Wessel Groente en Fruit. 

"Het nieuwe programma van ADN: STAP Teams, kwam daarom voor ons als geroepen. Medewerkers kunnen anoniem, met een digitale vragenlijst, aangeven hoe ze naar de winkel en de werkgever kijken. Voor ons kwamen daar waardevolle uitkomsten uit naar voren, waar we zeker ons voordeel mee kunnen doen. Daarnaast maak je met STAP Teams  ook een volledige scan van de winkel op het gebied van arbo en personeelsbeleid. Het voelt goed om ook al je wettelijke verplichtingen daardoor op orde te hebben."

ADN-leden doen gratis mee
STAP Teams is ontwikkeld door ADN. De cursus heeft een waarde van €1200,-. ADN vindt het belangrijk dat zo veel mogelijk leden hieraan deelnemen en biedt het – mede dankzij de steun van het Sociaal Fonds – gratis aan. 

Klik hier voor meer informatie en inschrijven 

Publicatiedatum: