Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jan de Craen 50 jaar bij Schaap Holland

Op 14 juni 1971 stond er een manneke van een jaar of 16 met een korte broek en een administratieve opleiding voor Ben Schaap zijn neus om te vragen of er werk voor hem was, en ja: werk had Ben genoeg! Hij kende Jan al van een meehelpstage en Jan kon gelijk beginnen. De typemachine om bonnen en facturen te maken stond klaar. En Jan ging aan het werk. En hij bleef aan het werk.

Jan heeft de meest uiteenlopende soorten werk wel gedaan bij Schaap Holland. Administratief, manusje van alles, wegbrengen van aardappelen naar kazernes op de Veluwe, Planner van het transport, een poosje op de boer langs de telers én op de verkoop binnendienst. Contact houden met klanten en orders verwerken. Dat laatste heeft hij meer dan 25 jaar gedaan.

Officieel trekt Jan, nu deze reusachtige mijlpaal is bereikt, op 12 augustus 2021 de deur achter zich dicht om met pensioen te gaan, maar vanwege zijn grote voorliefde voor beurzen zal de Potato Europe 2021 in Lelystad op 1 en 2 September wel zo’n beetje het laatste evenement zijn waar hij zijn organisatorisch talent op los kan laten.De inzet en loyaliteit van Jan al die jaren voor en aan het bedrijf Schaap Holland verdient onze grote waardering, aldus zijn collega's

Jan feliciteren? Hem een hand komen geven zit er i.v.m. de coronamaatregelen niet in. Feliciteren kan op social media of via  j.d.craen@schaapholland.com

 

Publicatiedatum: