Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mark Rutte en kamerleden nemen AGF-kistje in ontvangst

ADN vraagt in Den Haag aandacht voor prijs van AGF

Tholen - Branchevereniging voor de AGF-specialisten sloot haar actiemaand Groente en fruit voor iedereen af met het uitdelen van groentenkistjes op het Binnenhof in Den Haag. Onder andere demissionair minister-president Mark Rutte, en kamerleden Lisa Westerveld van Groen Links en Attje Kuiken van de Partij van de Arbeid namen de kist met de gezonde boodschap in ontvangst.


De kistjes werden aangeboden namens alle groente- en fruitspeciaalzaken door directeur Marco Maasse van ADN en AGF-specialist Frans van de Polder (l), tegenwoordig werkzaam bij De Westlandse Tuin (foto ADN)

Vorige week werd duidelijk dat AGF qua prijsstelling moet opboksen tegen ongezonde voeding. Om dat probleem op te lossen wordt in de sector door diverse partijen al jaren gepleit voor verlaging van het btw-tarief op groenten en fruit. Tijdens de slotact van de actiemaand waarin ADN haar leden en vrienden opriep ook actie te voeren voor de Voedselbank, pleitte de branchevereniging nogmaals voor deze maatregel.

AGF Detailhandel Nederland (ADN)
Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
+31 (0)318 440 222 (keuze 4)
info@agfdetailhandel.nl 
www.agfdetailhandel.nl