BeFrank Bananen start een klantenactivatie omdat de boodschap beter moet blijven ‘plakken'

"De bananenindustrie is ziek. Kinderen gaan zonder eten naar bed. Het milieu wordt volledig om zeep geholpen en dan is daar nog de bedreiging van TR4. Een schimmel die zich over de bananen telende landen verspreidt en hele plantages volledig verwoest. Oorzaak van dit al: te weinig geld om de problemen aan te pakken. Daarom is BeFrank een Bananenrevolutie gestart. Door de eerste 100% True Price banaan in de wereld te introduceren", stelt Randy van Dinter.

Om ervoor te zorgen dat dit verhaal bij iedereen beter blijft plakken houdt BeFrank een grote consumentenactie in week 20, 21 en 22. Deze actie zal natuurlijk zowel on- als offline plaatsvinden.

Klanten kunnen een te gekke hoodie winnen
Alle BeFrank klanten krijgen straks een sticker/uitlegvel. Hiermee kunnen ze een zo origineel mogelijke BeFrank boodschap maken, waarna ze deze op hun eigen social mediakanalen kunnen delen. "De origineelste boodschappen winnen een superleuke hoodie. Zo ziet iedereen hoe belangrijk het is om de bananenindustrie eerlijker en transparanter te maken."

Wil je ook een BeFrank Held worden?
Natuurlijk kan je ook gewoon starten. Als jij de wereld eerlijker wilt maken en een Held wilt zijn juichen wij en onze producent dat van harte toe. Dus wacht niet en meld je aan bij franklin@befrank.world 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven