Bright Kitchen opent in april 3e delivery only keuken

In Amsterdam zijn al twee delivery only keukens operationeel, de derde keuken opent medio april in Eindhoven en daarmee gaat de plantaardige burgerverkoop van Vegan Burger Brothers een boost krijgen, vermoedt Rens Bekkers van Bright Kitchen, de eerste delivery only keuken in Nederland. In 2024 willen zij 50 berzorgkeukens realiseren om daarmee voor iedereen een duurzame 
maaltijd beschikbaar te maken.

Onderdeel van Bright Kitchen is het snelgroeiende bezorgconcept Vegan Burger Brothers. Met de derde vestiging op komst verwachten zij in 2021 meer dan 100.000 volledig plantaardige burgers te gaan  verkopen in Nederland. De best verkopende burger is de Royal Melt, een plant-based meat patty op een zwart broodje met onder andere luxe Lollo Biondo sla, tomaat en ui. 

Komend weekend promoot Vegan Burger Brothers deze burger in Amsterdam. In samenwerking met plantaardige kaasproducent Violife organiseren ze een pop-up vegan teststraat waar bezoekers de Royal Melt gratis kunnen testen. Rens: “De Vegan Teststraat is een knipoog naar een momenteel onplezierige reden om in de auto te stappen. We wilden een positieve tegenhanger introduceren waarbij jij zelf bepaalt of de uitslag negatief of positief is.”

Voor meer informatie
Bright Kitchen
Rens Bekkers
rens@brightkitchen.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven