"Klanten zijn lyrisch over de saladebar"

De metamorfose van Roose AGF sinds 1977

Tholen - Na een ingrijpende verbouwing van enkele weken heropende begin deze maand de AGF-speciaalzaak Roose AGF sinds 1977. De winkel heeft een ware metamorfose ondergaan. Over het salade- en broodjesconcept dat is toegevoegd zijn klanten lyrisch, vertelt Mitch Roose. "Ze kennen dat uit de grote stad en vinden het super dat ze zoiets nu ook in het dorp Uden beschikbaar is." 


Voor en na: boven 1977 en onder 2021

Ruim 40 jaar geleden opende Fred Roose de AGF speciaalzaak aan de Drossaard in Uden. Na de verbouwing die ongeveer 2 weken in beslag nam heeft de winkel een hele nieuw uitstraling gekregen. Mitch: "We hebben gekozen voor licht eiken meubels en als kleur blauw. Hierdoor komen de producten nog beter tot hun recht."

Qua indeling is er in de winkel niet veel aangepast, wel is een routing aangebracht waardoor klanten beter kennis maken met het assortiment. Ook blijven de Rooses hun klanten bedienen. Roose: "Dat hoort bij ons en daar blijven we in geloven."

Het assortiment in de winkel is afgelopen jaren uitgegroeid naar een verrassend en breed assortiment. Waar de liefde van Fred Roose ligt bij Indische maaltijden kookt de nieuwe generatie Mitch en zijn vrouw Laura overtuigt vegan. Deze markt is sterk groeiende naast dat het bijdraagt aan een gezonder leven is het ook beter voor het milieu.

Nieuw is de saladebar waarbij klanten kunnen kiezen uit een wisselend assortiment van gesneden groenten en ingrediënten voor hun maaltijdsalade. "Hiermee onderscheiden we ons van de supermarkten. Alles is vers, zonder toevoegingen en onnodige verpakkingen, onze klanten zijn hier heel enthousiast over. Ook verkopen we nu broodjes van de plaatselijke bakker met Indisch vlees en hebben we hiervan ook een vegan alternatief ontwikkeld met paddenstoelen rendang."

Roose AGF heeft met de salade- en broodjesbar al voorgesorteerd op de wens van klanten om naast to go ook direct te kunnen consume-ren. Er is een eetbar geplaatst die in gebruik wordt genomen zodra de coronamaatregelen dat toelaten en hopelijk kan er in de zomer ook een klein terras worden klaargezet. 

Mitch Roose werd verblijd door Dennis van der Maden van Gebrs van Aarle met een flinke 'Jackfruit' van ruim 12 kilo  om zijn toekomst ambities op plantaardig koken te ondersteunen.

Fred Roose

Roose AGF koopt al vele jaren naar volle tevredenheid hun producten bij Van Aarle.  "Wij gaan voor kwaliteit maar hebben ook veel empathie voor onze klanten. Wij gaan door het vuur voor onze klanten en dat geeft vertrouwen. Eerlijkheid en vertrouwen zijn één van de belangrijkste ingrediënten om van de zaak een succes te maken! Ook anno 2021!" aldus Fred en Mitch Roose.

foto's Gebrs van Aarle

Voor meer informatie:
Roose AGF sinds 1977
Mitch Roose
Drossaard 51
Uden
T: 0413 265 148
 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven