Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe organisatiestructuur voor ADN

ADN heeft per 1 januari een nieuw managementteam. De branche organisatie voor de AGF-detailhandel werkt sinds anderhalf jaar intensief samen met die van de bloemenhandel, de Vereniging Bloemist Winkeliers (VBW). Sinds 1 januari 2021 leidde een verdere intensivering van deze samenwerking tot één gezamenlijke werkorganisatie met 16 medewerkers. De beide verenigingen ADN en VBW blijven echter zelfstandige organisaties met eigen Bestuur en Ledenraad.


Het nieuwe management team van ADN, vlnr: Mark Heemskerk, Bram Rijkers en Marco Maasse

Om de organisatie aan te sturen, is er een managementteam benoemd, waarbij Marco Maasse (rechts op de foto) is aangesteld als algemeen directeur. De twee andere leden leden van het managementteam zijn: Bram Rijkers (Commercieel Manager) en Mark Heemskerk (Manager Beleid & Communicatie).

"Op deze manier is een uitgebalanceerde taakverdeling gevonden om de nieuwe organisatie aan te sturen en samen met de andere, zeer gemotiveerde collega’s ADN en VBW te voorzien van de best mogelijke ondersteuning. De afgelopen maanden hebben al uitgewezen dat de samenwerking een aanzienlijke verbreding van het aantal diensten heeft opgeleverd. Dit zal de komende tijd verder uitbreiden, waaronder een aantal nieuwe STAP trajecten", aldus ADN.

Binnenkort vernieuwt ADN haar website, waarop alle medewerkers in de vernieuwde organisatie worden voorgesteld. 

AGF Detailhandel Nederland (ADN)
Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
0318 - 440 222 (keuze 4)
info@agfdetailhandel.nl     
www.agfdetailhandel.nl     

Publicatiedatum: