Gratis modules te volgen van Brancheopleiding Medewerker Kwaliteitszorg en Keurmeester AGF

Handel Groeit heeft samen met opleiders Normec Foodcare en KIWA AQS een aanvraag gedaan in het kader van de 'Tijdelijke Subsidieregeling NL Leert Door'. Deze aanvraag is gehonoreerd. De regeling is bedoeld om bij- en omscholing te faciliteren voor werkenden en werkzoekenden om aantrekkelijk te blijven of te worden voor de arbeidsmarkt. Voor onze sector, de groothandel groenten en fruit, betekent dit bovendien een kans om potentiële medewerkers kennis te laten maken met onze sector en met het kwaliteitsvak.

"Dit betekent concreet dat wij (Handel Groeit in samenwerking met de opleiders) gedurende de looptijd van deze regeling vanaf heden t/m 31 juli 2021 bepaalde modules gratis kunnen aanbieden uit onze brancheopleiding Medewerker Kwaliteitszorg en Keurmeester AGF. Zie in de tabel hieronder welke modules gratis beschikbaar zijn", aldus de organisatie. 

Dit aanbod geldt voor iedereen. "Het maakt niet uit of je werkt met een vast of een flexcontract, zelfstandig onderneemt of tijdelijk niet werkt, aan de start staat van je carrière of al richting je pensioen gaat, ervaring hebt in onze sector of juist niet", zeggen Handel Groeit. "Ook maakt het niet uit of de organisatie waar je eventueel werkt aangesloten is bij Handel Groeit."

Om een module te volgen, kunnen cursisten zich aanmelden bij één van de opleiders: Normec Foodcare of KIWA AQS. De opleider handelt de administratie af. Per module zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

De modules die gratis beschikbaar zijn:

·         P1 en P2: Glasgroenten
·         P9/P10/P11: Hard fruit
·         P14, P15, P16: Uitheems fruit, citrus en exoten
·         Combinatie A1 en A4: Communicatie (wordt enkel aangeboden door KIWA AQS)

Voor meer informatie:
Peter van der Veeken
Normec Foodcare
info@normectraining.com 

Marcel van de Werken
KIWA AQS
06-18478246
marcel.van.de.werken@kiwacmr.nl  

Lobke van Oorschot-Coppens
Handel Groeit
06-15476600
l.vanoorschot@handelgroeit.nl  
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven