Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Roy Meenderink aan de slag bij ICT-dienstverlener delaware

ICT-dienstverlener in de voedingsmiddelen industrie, delaware, heeft in Roy Meenderink een nieuwe food business development expert gevonden. Met deze aanwinst voor het delaware team zet de organisatie in op haar groeiambities voor in de foodindustrie.

Met de FAST template voor de food industrie dat onlangs opnieuw werd gekwalificeerd door SAP biedt delaware een ERP oplossing specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie gebaseerd op SAP S/4HANA. De oplossing is afgestemd op de uitdagingen waar voedingsmiddelenbedrijven dagelijks tegenaan lopen. Hierdoor kan de implementatie sneller uitgevoerd worden, wordt de kwaliteit gewaarborgd en zijn de kosten voor implementatie lager.

Roy Meenderink: “Bij delaware hebben we alle expertise in huis om de food industrie klaar te stomen voor de toekomst. Ik kijk uit naar de mooie samenwerkingen en innovaties die voor ons en onze klanten in het verschiet liggen.“

Voor meer informatie:
delaware
info.nederland@delaware.pro
www.delaware.pro 

Publicatiedatum: