Slagerij vergroot de winkel en verkoopt nu ook AGF

Afgelopen week heropende 't Streeckhuys Brouwhuis een compleet vernieuwde verswinkel. In deze versie 2.0 van de winkel kunnen klanten naast het vlees van eigen boerderij terecht voor groenten, fruit, kaas, zuivel, delicatessen, cadeaupakketten van streeckproducten en een klein assortiment aan vis. 

De 't Streeckhuys-formule met vlees van eigen koeien, groenten, fruit en zuivel van om de hoek van de Familie Witteveen draait op volle toeren, aldus hun AGF-leverancier Gebrs van Aarle. "Hun winkel in Deurne is een groot succes en afgelopen vrijdag openden zij hun vernieuwde en grotere winkel in Helmond.


Buitenzijde 't Streeckhuys, foto Gbrs van Aarle

Nadat het naastgelegen pand leeg kwam te staan, werd de knoop doorgehakt: we gaan uitbreiden. Door de wand eruit te halen veranderde de voorheen wat smalle winkel in no-time tot een ruimtelijke verswinkel.


AGF-assortiment geleverd vanuit de groothandel 'om de hoek', foto Gbrs van Aarle

Ruimte genoeg om al het lekkers op een landelijke wijze te presenteren in de compleet vernieuwde winkel. Het Streeckhuys biedt de beleving van de boerderij, maar dan in de winkel. Met leuke streekproducten, vers vlees van eigen boerderij, de lekkerste kaas en verse groenten en fruit biedt de winkel van familie Witteveen een winkelervaring als geen andere winkel.


Appelen en citrus, foto Gbrs van Aarle

Echtpaar Kees en Marij Witteveen, hun zoon Bart met vriendin Denise en zus Femke beginnen het jaar knallend met de heropening van deze locatie in winkelcentrum Brouwhorst. Team Gebrs van Aarle wenst de familie Witteveen heel veel succes met de prachtig vernieuwde winkel!"


't Streeckhuys bevindt zich in winkelcentrum Bouwhuis in Helmond, foto Gebrs van Aarle

Voor meer informatie
't Streeckhuys
Haageind 24
5751 BC Deurne
T: 0493 - 782 211

Brouwhorst 19
5704 EG Helmond
T: 0492 - 511 469
Info@streeckhuys.nl 
www.streeckhuys.nl 

Voor meer informatie
Gebrs van Aarle
Van Leeuwenhoekweg 39
5482 TK Schijndel
073 5441919
www.gebrsvanaarle.eu     
verkoop@aarlegebrs.nl 
marketing@aarlegebrs.nl      

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven