Arco van Gaalen (Koos van Gaalen Transport): "Medio 2022 alle trucks over op Euro-6"

"De afgelopen jaren fors gegroeid op de lijn Westland-Barendrecht"

Tholen - Transportbedrijf Koos van Gaalen maakt zich op voor een nieuw seizoen. Het Poeldijkse bedrijf is al bijna vijftig jaar gespecialiseerd in het transport van AGF van de telers naar handel en retail en heeft naast de vijftig eigen wagens het wagenpark voor dit seizoen nog eens uitgebreid met zes charters.

"We zijn echt specialist in de groupage van pallets tussen het Westland, Waddinxveen en Barendrecht, van één pallet tot volle vrachten. Daarnaast hebben we regelmatige groupageritten op Agriport A7, Brabant en de Zuid-Hollandse eilanden. De laatste drie jaar zijn we flink gegroeid op de lijn Westland-Barendrecht. We hanteren venstertijden van ongeveer drie uur tussen deze locaties. Er gaan dagelijks wagens heen en weer, dus nieuwe klanten zijn welkom om hier gebruik van te maken", vertelt directeur Arco van Gaalen.

Bij het transportbedrijf zijn zo'n 75 personeelsleden actief. "MVO staat bij ons hoog in het vaandel. Niet om de certificering, maar omdat we geloven dat dit de toekomst is. Zo volgen onze chauffeurs zuinigheidstrainingen en investeren we vol op de nieuwe milieuvriendelijke Euro-6 trucks. Medio 2022 hebben we het hele wagenpark vervangen in Euro-6", vertelt Arco, trots.

Als eerste transportbedrijf van Nederland was Van Gaalen in het bezit van het Duitse QS-certificaat en ook bezit de transporteur het Keurmerk Transport&Logistiek. "We willen koploper in groentegroupage zijn en daar gaan we de komende jaren vol op inzetten", besluit Arco.

Voor meer informatie:
Arco van Gaalen
Koos van Gaalen Transport
ABC Westland 554
2685 DG Poeldijk
T:   +31 (0)  174 05 55
M: +31 (0) 653 47 38 95
arco@koosvangaalen.nl 
www.koosvangaalen.nl

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven