Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

La Costiera citroenen krijgen nieuwe verpakking

“Bij La Costiera is eind september, begin oktober het citroenseizoen van start gegaan met de Siciliaanse Primofiore citroenen. Dit jaar hebben we een nieuwe verpakking geïntroduceerd. Het gaat om een handige kartonnen verpakking met daarin twee citroenen met een gewicht van 300 gram”, zegt exportmanager Valentina Sanna.

De verpakking kon op veel enthousiasme rekenen van de detailhandel en het aantrekkelijke en handige formaat is voor de consument een stimulans om het te kopen.

Nieuwe verpakking: twee citroenen met een gewicht van 300 gram

Een van de sterke punten van La Costiera, dat is gevestigd in Fondi, is de zoektocht naar nieuwe verpakkingsoplossingen. Het bedrijf is alom bekend vanwege haar citroenen, maar er wordt ook ander citrus op de markt gebracht. Denk aan sinaasappelen, bergamot uit Calabrië en citroenen uit Calabrië en Sorrento, zij het in kleinere hoeveelheden.

Valentina Sanna tijdens Fruit Logistica 2020

“We houden ons al jaren bezig met de afzet van conventionele sinaasappelen, maar dit seizoen hebben we een noviteit geïntroduceerd. Het gaat om een assortiment biologische sinaasappelen die beschikbaar zijn voor de Italiaanse en buitenlandse markten. Zelfs als de vraag klein is, proberen we hieraan te voldoen”, zegt Sanna.

“Dankzij de komst van het koude weer is de kleur en de kwaliteit van het citrus beter geworden. Vanaf januari zal het seizoen van de citroen van Sorrento BGA van start gaan”, besluit Sanna.

Voor meer informatie:
Valentina Sanna
La Costiera
Via Pantanello, II tr. dx - Zona Industriale
04022 Fondi (LT) - Italië
+39 771 531 807
limonilacostiera@gmail.com
www.la-costiera.com   

Publicatiedatum: