Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duizendste ACM voor familie De Backer na brand in bewaarplaats fritesaardappelen

In april van dit jaar sloeg het noodlot toe bij de familie De Backer in Bergeijk. De bewaarplaats uit 2001 brandde tot de grond toe af. Ook het product bleef niet gespaard, de bewaarplaats zat nog gedeeltelijk vol met fritesaardappelen.

En wat in deze bijzondere tijd nagenoeg een onmogelijke missie leek, is toch gerealiseerd.

De  bewaarplaats is met man en macht vanaf de grond weer opgebouwd en was bij de start van het bewaarseizoen weer volledig operationeel.  De constructieve samenwerking met Hulsbosch  bouwbedrijf uit Bree droeg hier zeker aan bij. 

Voor de bewaring van de fritesaardappelen heeft De Backer in samenspraak met bewaaradviseur Arjan van Hassel gekozen voor de Revolutionaire Air Control Max ventilator in combinatie met de geavanceerde bewaarcomputer Vision Control.

En daarmee haalde de familie De Backer de duizendste ACM in huis.

Om hieraan een feestelijk tintje te geven, ontving de fam. De Backer uit handen van bewaarspecialist Arjan van Hassel een waardecheque.

De Air Control Max ventilator is in alle opzichten revolutionair dankzij de door computersimulatie geoptimaliseerde vleugelprofielen en de geïntegreerde naafmotor waarvan de elektronica gescheiden is gemonteerd. Hierdoor wordt een maximale luchtopbrengst bereikt bij een lange levensduur en laag geluidsdrukniveau. Door het lage energieverbruik valt de ventilator in de fiscale voordeelregelingen.

Lees ook de ACM gebruikerservaring van Maatschap Jansen in Slootdorp.  

Voor meer informatie:
Tolsma-Grisnich
Fabrieksweg 7
8304 AT Emmeloord
+31 (0)527 63 64 65
[email protected]   
www.tolsmagrisnich.com    

 

Publicatiedatum: