Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vroegboekkorting voor fruittelers

Assortiment Fonkels Fruity lijn verder uitgebreid

Het afgelopen seizoen heeft Fonkels verschillende duurzame aardbeienbakjes, kersenbakjes, zachtfruitbakjes en appelbakjes geïntroduceerd middels de Fonkels Fruity lijn. Deze  introductie werd bekroond met de European Carton Excellence Award 2020 in de categorie Innovatie voor het aardbeienbakje (de Re-Fruiter tray). “Onze nauwe samenwerking met telers werpt zijn vruchten af en daar zijn we trots op", aldus General manager Wim Apeldoorn van Fonkels.Verbeterd assortiment 2021
“Aangezien wij onze fruitverpakkingen samen met telers ontwikkelen, zijn het geen recht-toe-recht-aan bakjes, maar verpakkingen die naadloos in de processen van de teler passen en vol slimme innovaties zitten. Dit levert tijdswinst en een betere kwaliteit van het fruit op.” vervolgt Apeldoorn. “Zo hebben wij een gepatenteerde Flexx-board bodem toegevoegd in alle zachtfruit- en aardbeienbakjes, die mee veert met het fruit, waardoor de vruchten niet geplet worden en vocht wordt geabsorbeerd. Ook zijn de bakjes uniek van vorm waardoor ze niet omvallen, makkelijk te pakken zijn en perfect in EPS kratjes of kartonnen kistjes passen. Alle bakjes zijn 100% plastic vrij en gemaakt van 100% gerecycled karton. De feedback van onze klanten dit seizoen is gebruikt om de bakjes verder te verbeteren en het assortiment uit te breiden met bijvoorbeeld kersenbakken met klep en een 400 grams aardbeienbakje."

Vroegboekkorting voor fruittelers
Vroegboekkorting is iets wat bij vakanties hoort. Bij Fonkels duurzame verpakkingen proberen ze de fruitteler in deze tijd toch een beetje een vakantiegevoel te geven en een interessante korting aan te bieden op de duurzame fruitbakjes voor 2021. Fruittelers die interesse in onbedrukte of bedrukte fruitbakjes van Fonkels hebben, krijgen 5% korting op hun bestelling wanneer die geplaatst wordt voor 17 januari 2021. De opmaak van de bakjes en datum van levering vindt in overleg met de telers plaats.Voor meer informatie:
Wim Appeldoorn
Fonkels
Tel: 026-7470008
[email protected] 

Publicatiedatum: