Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Del Monte introduceert vers gesneden ananas

Fresh Del Monte Produce heeft aangekondigd dat zij haar beroemde Del Monte Gold ananas vers gesneden in een nieuwe praktische bekerverpakking op de Spaanse markt zal introduceren. 

Fresh-cut: Een snelgroeiende markt
De markt voor voorverpakt vers gesneden fruit beleeft momenteel succesvolle tijden, aangezien zij drukbezette consumenten meer gemak biedt, en liet in een aantal Europese landen de afgelopen jaren zelfs een dubbelcijferige groei zien.

Fresh Del Monte Produce is wereldwijd marktleider in verse ananas en heeft dit segment al met veel succes ontwikkeld op diverse markten over heel de wereld, waaronder het Verenigd Konikrijk en Frankrijk, waar het bedrijf productiefaciliteiten voor dit segment heeft. 

 

Nog gemakkelijker genieten van al het goede van Del Monte Gold 
De nieuwe bekerverpakking bevat een hele verse Del Monte Gold-ananas, die in perfecte schijven is gesneden en rijk is aan vitaminen, mineralen en vezels en de ongeëvenaarde zoete smaakervaring biedt waar het merk om bekend staat.  

De ananas wordt op duurzame wijze op de gecertificeerde teeltbedrijven van Del Monte in Costa Rica geteeld, waar de plantages sinds 2019 ook in het bezit zijn van een CO2-neutraal-certificering. Del Monte Gold Pineapple beantwoordt aan de verwachtingen van de consument ten aanzien van een betere toekomst.

Verkrijgbaar in heel Spanje
Dit nieuwe product zal vanaf deze week verkrijgbaar zijn bij de landelijke winkelketen El Corte Ingles, waarna het begin 2021 zal worden uitgerold naar andere verkoopkanalen.  

De introductie wordt ondersteund door verschillende activiteiten, waaronder het plaatsen van speciale koelvitrines in winkels, reclamematerialen en advertenties.

Over Fresh Del Monte Produce

Fresh Del Monte Produce is één van 's werelds meest toonaangevende verticaal geïntegreerde telers en distributeurs van hoogwaardige verse en vers gesneden groenten en fruit, en is marktleider in bewerkte voedingsmiddelen in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Fresh Del Monte Produce vermarkt haar producten wereldwijd onder de merknaam Del Monte, onder licentie van Del Monte Foods, een merk dat al ruim 125 jaar staat voor productinnovatie, kwaliteit, versheid en betrouwbaarheid. 

 

Voor meer informatie:
Thierry Montange
Del Monte Fresh
Email: [email protected] 

Publicatiedatum: