Online wegwijzer naar verkooppunten bij telers

Het initiatief Lekkerder bij de Boer heeft onlangs een app gelanceerd. Met de app vindt de consument makkelijk de weg naar verkooppunten van telers: een boerderijwinkel, stalletje langs de weg, versautomaat enzovoort. 

Online wegwijzer
De app helpt de consument met het uitstippelen van de route naar het verkooppunt. De openingstijden en contactgegevens staan vermeld en er kunnen reviews achter worden gelaten, voorzien van tekst, foto’s en video’s. Ook is te zien welk assortiment momenteel beschikbaar is. Deze gratis app is beschikbaar in de Google Play (Android) en App Store (iOS).

Belangrijke stap
Initiatiefnemer en aanjager van Lekkerder bij de Boer, Thomas Siahaya: “Dit is weer een belangrijke stap in het volwassen worden van ons platform. En we liggen op schema. In april 2020 hebben we www.lekkerder.nl  gelanceerd. Nu de introductie van de apps. Onze dienst is echt app- en mobiel georiënteerd. We wijzen onze gebruikers immers de weg naar allerlei heerlijks, verstopt in ons mooie land. Daar lenen een app en een mobiele site zich uitstekend voor.”

Doorontwikkelen
De apps en site van Lekkerder bij de Boer krijgen in de komende periode nog meer functionaliteiten. Met als doel het de consument zo makkelijk te maken dat een bezoekje aan de teler onderdeel wordt van de dagelijkse of wekelijkse boodschap.
Volgens Siahaya is dat een kwestie van zoveel mogelijk drempels en belemmeringen wegnemen. Dat geldt ook voor de teler. Siahaya: “Daar zijn we gereedschappen voor aan het ontwikkelen zodat onze online marktplaats voor verse producten uit de regio, het de teler makkelijk maakt de lokale bevolking en toeristen over de vloer te krijgen. En dat met de consument een langdurige relatie wordt opgebouwd.”

De link naar de app in Google Play en App Store is te vinden op  https://over.lekkerder.nl/app/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven