Nic Jooste verlaat Jupiter voor een toekomst in duurzaamheidsinitiatieven

De Jupiter Group heeft aangekondigd dat Nic Jooste eind april 2020 het bedrijf zal verlaten. Jooste werkte 20 jaar voor Cool Fresh International, waar hij verantwoordelijk was voor marketing, communicatie en MVO. Na de overname van Cool Fresh door Jupiter in mei 2019 was Nic betrokken bij de integratie van de activiteiten met betrekking tot MVO en Business Development.

"Nic was jarenlang een waardevol lid van het managementteam van Cool Fresh International. We wensen hem veel succes bij zijn toekomstige activiteiten, waarbij hij zich zal focussen op duurzaamheidsinitiatieven met een meetbare impact voor alle betrokken partijen", zegt Hugo Vermeulen, directeur Europa van Jupiter.

Nic noemt zelf het werken met het jonge en dynamische team van Jupiter een geweldige ervaring. "Ik heb genoten van de energie en toewijding die het team toonde bij het streven naar uitnemendheid in onze AGF-sector. De toekomst voor Jupiter is rooskleurig en ik hoop dat er ruimte is voor samenwerking die kan leiden tot nog grotere prestaties op het gebied van duurzaamheid."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven