Platform Totaaleten.nl open voor markthandelaren die nieuw verkoopkanaal nodig hebben

Tholen – Door het sluiten van diverse openbare markten, valt de handel voor steeds meer markthandelaren stil. Om toch aan de gang te blijven, roept markthandelaar Harmen Westerink van Vitamientje.nl hen op zich aan te sluiten bij het online platform Totaaleten.nl. “Handelaren, die zelf kunnen en willen bezorgen, kunnen vrij gemakkelijk via het online kanaal hun klanten bedienen”, legt Harmen uit.

Totaaleten.nl is enige tijd geleden ontstaan al online platform voor versproducten van meerdere branches. De ontwikkelingen kwamen in een stroomversnelling nu de overheid steeds strengere maatregelen afkondigt om de verspreiding van het coronavirus in de dammen. Door het sluiten van markten vallen, na horecaondernemers, ook bij steeds meer markthandelaren klappen. Via het platform kunnen zij toch aan de gang blijven, vertelt Harmen. “Het platform is versneld opengesteld om marktondernemers te helpen. Zonder veel moeite kunnen zij zich aansluiten. Voorwaarde is wel dat je zelf de bezorging regelt, je kunt daarbij zelf aangeven in welk postcodegebied je wilt bezorgen. In de toekomst wil Totaaleten.nl gaan werken met koeriers die de bezorging voor hun rekening nemen.”

Bij online verkopen is bezorgen voor veel ondernemers de grootste kostenpost. Harmen: "Wanneer meer handelaren vanuit verschillende branches zich aansluiten, dan kunnen bezorgingen gecombineerd worden en door koeriers worden weggebracht, zo kan de ondernemer gewoon blijven doen waar hij goed in is en rijden ze niet allemaal achter elkaar aan.”

De logistieke kant is dus de tweede stap in de verdere ontwikkeling van Totaaleten.nl. Ondernemers die dat zelf kunnen regelen kunnen zich nu al aansluiten. Vitamientje.nl was voor het coronavirus uitbrak al volop aan het testen met online verkoop en plukt daar nu al de vruchten van. “Ik denk dat er een markt is voor een online marktkanaal in vers. De ontwikkelaars van Totaaleten.nl zagen er ook  toekomst in. Zij hebben het platform ontwikkeld en ik heb als gebruiker input en feedback gegeven. Ook mijn klanten heb ik opgeroepen te laten weten of het goed werkt en welke aanpassingen zij graag zouden zien. Door corona is alles in een stroomversnelling gekomen. Omdat het op wat kleine puntjes na, al goed werkt, willen we het platform nu breder beschikbaar stellen.”

Voor meer informatie:
Totaaleten.nl

 

Vitamientje.nl
Harmen Westerink
T: 06 - 20 70 48 47
harmen@vitamientje.nl 
www.vitamientje.nl 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven