Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Bouwmeester Buitengewoon Vers neemt klanten mee naar Postuma AGF

Tholen - Transparanter kan het bijna niet. Ondernemer Marcel Bouwmeester van AGF-speciaalzaak Bouwmeester Buitengewoon Vers nam deze week zijn klanten mee naar zijn grossier Postuma AGF en telers waar Postuma AGF inkoopt. De reacties waren overweldigend en dit is zeker voor herhaling vatbaar, vertelt Marcel enthousiast. 

De dag begon met koffie en gebak bij Postuma AGF en een toelichting op hoe de AGF import in zijn werk ging. Daarna bezochten de klanten telers die hen vertelden hoe de teelt in zijn werk gaat en wat er daarbij allemaal komt kijken. Ook een stukje duurzaamheid van de teelt kwam aan de orde.

Daarna ging het weer richting Postuma waar de klanten een rondleiding kregen en hen duidelijk werd gemaakt hoe snel een bestelling van Bouwmeester Buitengewoon Vers afgehandeld wordt. De producten van de teler liggen binnen een dag vers in de winkel.

Om de dag af te ronden, kregen de klanten een uitgebreide lunch aangeboden. "Zo'n dag kost wel meer dan het plaatsen van een advertentie maar het is het waard. We gaan proberen het volgend jaar weer te organiseren. Ik denk dat het voor andere AGF-speciaalzaken ook een goed idee is om te doen", besluit Marcel

Voor meer informatie
Marcel Bouwmeester
Bouwmeester Buitengewoon Vers
Deventerstraat 55
Vaassen
T: 0578-571332
FB Bouwmeester Buitengewoon Vers


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven