Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bouwmeester Buitengewoon Vers neemt klanten mee naar Postuma AGF

Tholen - Transparanter kan het bijna niet. Ondernemer Marcel Bouwmeester van AGF-speciaalzaak Bouwmeester Buitengewoon Vers nam deze week zijn klanten mee naar zijn grossier Postuma AGF en telers waar Postuma AGF inkoopt. De reacties waren overweldigend en dit is zeker voor herhaling vatbaar, vertelt Marcel enthousiast. 

De dag begon met koffie en gebak bij Postuma AGF en een toelichting op hoe de AGF import in zijn werk ging. Daarna bezochten de klanten telers die hen vertelden hoe de teelt in zijn werk gaat en wat er daarbij allemaal komt kijken. Ook een stukje duurzaamheid van de teelt kwam aan de orde.

Daarna ging het weer richting Postuma waar de klanten een rondleiding kregen en hen duidelijk werd gemaakt hoe snel een bestelling van Bouwmeester Buitengewoon Vers afgehandeld wordt. De producten van de teler liggen binnen een dag vers in de winkel.

Om de dag af te ronden, kregen de klanten een uitgebreide lunch aangeboden. "Zo'n dag kost wel meer dan het plaatsen van een advertentie maar het is het waard. We gaan proberen het volgend jaar weer te organiseren. Ik denk dat het voor andere AGF-speciaalzaken ook een goed idee is om te doen", besluit Marcel

Voor meer informatie
Marcel Bouwmeester
Bouwmeester Buitengewoon Vers
Deventerstraat 55
Vaassen
T: 0578-571332
FB Bouwmeester Buitengewoon Vers