Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Maaltijdbox de Krat en de Streekmolen gaan samen verder

De duurzame maaltijdbox de Krat en de Streekmolen zijn gefuseerd per 1 maart 2020. Met deze fusie wordt operatie, logistiek en inkoop gebundeld, wat grote voordelen biedt qua efficiency, kwaliteit en kosten. Klanten zijn ingelicht en merken weinig van de fusie.

De Streekmolen is verhuisd naar Amsterdam en loopt mee met de logistiek en distributie van de Krat. Dit gebeurt vanuit een nieuwe locatie in Aalsmeer. Cuperus BV, die de foodfillment verzorgt voor beide partijen verhuist daar deze week naartoe. In dit nieuwe pand kunnen verschillende online food partijen nog beter bediend worden.

Tessa Venker, directeur de Krat: “De filosofie van de Krat en de Streekmolen zijn gelijk. We willen eerlijke producten, rechtstreeks van de boer naar de consument brengen. Onze doelgroepen en klantenbestand sluiten dan ook naadloos aan. Het is een perfecte match.“

“De Krat heeft al jaren een geweldige reputatie op het gebied van klantenservice, inspirerende recepten en mooie ingrediënten. Voor ons was het overduidelijk dat we bij elkaar pasten. Dit is ook gebleken uit de bijna geruisloze overgang met onze klanten en dat de fusie ook positief zal uitwerken op onze klanten“, aldus Wiebe Visser, directeur van de Streekmolen.

Voor meer informatie: www.dekrat.nl 
 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven