Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nedato benoemt Koen van Hartevelt als commercieel directeur

“Om onze ambities waar te maken, wordt per 1 februari 2020 het commerciële team versterkt en aangevoerd door Koen van Hartevelt, aldus algemeen directeur, Carel van Buchem. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat Koen met veel enthousiasme de contacten met onze huidige en nieuwe relaties succesvol zal voortzetten en opbouwen.”

Koen heeft veel ervaring in de commerciële sector opgedaan in zowel de food als non-food sector bij bedrijven als Rotie, McCain en Red Bull.

Focus op nieuwe klanten, export en retail
"De strategie van Nedato is gericht op meer aandacht voor klanten en groei in binnen- en buitenland. Daarom zal het commerciële team nog meer gefocust zijn op verkoop en het vinden van nieuwe klanten in de export en de retail, maar ook in de foodservice. Ter ondersteuning van de nieuwe koers is vorig jaar al geïnvesteerd in een nieuwe verpakkingslijn voor kleine verpakkingen en wordt dit jaar fors geïnvesteerd in de afdeling grootverpakking, voor de toenemende vraag naar de export", aldus Nedato. 

Nedato is aanwezig op de Fruit Logistica en staat in Hall 3.2 stand B-15.

Voor meer informatie:
Nedato 
+31(0)186-645980
sales@nedato.nl  

Publicatiedatum: