Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Actualiteiten en een blik op de toekomst

Vignali Trasporti breidt uit

Het is bekend dat de logistieke sector onverminderd groeit, vooral als het gaat om het koeltransport, waar de activiteiten - nu meer dan ooit - 7 dagen per week, 365 dagen per jaar worden gepland.

Fabio Vignali, wettelijk vertegenwoordiger van een van de belangrijkste Italiaanse aanbieders in de koelsector, geeft een analyse van het afgelopen jaar.


Hoofdvestiging van Vignali Group's

"In 2019 hebben we twee zeer belangrijke transacties voor onze Groep afgerond, te beginnen met Vignali. Eind mei hebben we de aankoop van een pand in Saint Charles International in Perpignan, Frankrijk, afgerond (zie FreshPlaza van 10/18/2019). Op het moment van aankoop had de fabriek niet de juiste specificaties om aan onze behoeften te voldoen, maar dankzij de ervaring die we in de loop der jaren hebben opgedaan, waren we in staat hoogwaardige technologische machines te installeren, waardoor het een opmerkelijk koelplatform is geworden."

De Vignali Group is verrast dat er direct opdrachten van klanten werden ontvangen en dit moedigt aan om de financiële verbintenissen na te komen die zijn aangegaan voor de aankoop en de opwaardering van de fabriek.

"Tegelijkertijd hebben we in 2017 ons partnerschap geconsolideerd met een andere operator van primair belang op nationale schaal, waardoor twee fabrieken binnen de CAAB Bologna, die meer dan twee jaar stil hebben gestaan, nieuw leven ingeblazen zijn. Deze operatie is ingewikkelder en vereist iets meer geduld om betere resultaten te behalen, maar we zijn er zeker van dat het de oprichters in staat zal stellen om de werkstromen te optimaliseren, met aanzienlijke kostenbesparingen."

"We zijn er zeker van dat deze beide transacties veel voordelen zullen opleveren voor ons bedrijf", vervolgt Fabio Vignali. "Maar dit betekent niet dat we onze aandacht moeten laten verslappen, integendeel, we moeten altijd op de hoogte blijven om de behoeften van een sector die voortdurend in ontwikkeling is, te kunnen opvangen."

Vignali neemt op korte termijn de volgende stappen:
1. Renovatie en modernisering van het magazijn van Settecrociari di Cesena. De groep is bijzonder gesteld op dit magazijn, omdat het de plaats is waar de activiteit in 2006 is begonnen;

2. Uitbreiding van de operationele ruimtes van Bertinoro (Forlì-Cesena) met een uitbreiding van 3.000 vierkante meter overdekte ruimtes;

3. Het opstarten van een WMS / TMS-programma, dat alle activiteiten van alle bedrijven van de Vignali Group zal beheren.

Als verdere bevestiging van de operationele status heeft Vignali Group ook een budget voor 2020 toegewezen voor het bijwonen van de drie grote beurzen in de groenten- en fruitsector, zoals Fruit Logistica in Berlijn, Macfrut in Rimini en Fruit Attraction in Madrid.

Voor meer informatie:
Vignali Trasporti
Via Tratturo, 415
47032 Bertinoro FC
Italië
+39 0543 463411
commerciale@vignalitrasporti.it
www.vignalitrasporti.it

Publicatiedatum: