Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Opvolger van Stan van Vegchel

Marc van Gerven nieuwe directeur West-Europa voor Viking Masek

Marc van Gerven is onderdeel geworden van het team van Viking Masek. Marc zal in de functie van directeur West-Europa verantwoordelijk zijn voor alle Viking Masek business in die regio. Marc volgt Stan van Vegchel op die na een periode van 10 jaar Viking Masek gaat verlaten en van zijn pensioen gaat genieten Stan stopt per 1 juni 2020 en zijn laatste beurzen zullen de Empack in Utrecht en de Interpack in Düsseldorf zijn.

Marc van Gerven en Jan Masek

Marc heeft zijn kennis in kunde opgebouwd bij onder andere UVA Packaging, VDL, Tomra en GEA in diverse functies.  Dit brengt een uitgebreide en markt-gerelateerde ervaring mee naar Viking Masek.

Viking Masek zal zich nog meer focussen op de West-Europese markten en zal hun business in dit gebied vergroten. Om dat nog eens te benadrukken, zal er een West-Europees test & demo centrum komen en zullen er eigen service en spare part locaties bij komen.  Daarnaast zullen de agenten- en distributienetwerken sterk worden uitgebreid.

Voor meer informatie:
Marc van Gerven
Viking Masek
Tel: +31 (0)6 299 0 6845 
marc.van.gerven@masek.cz
www.vikingmasek.cz

Publicatiedatum: