Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verdubbeld in grootte

Rungis breidt snijkeuken opnieuw uit

Rungis, groenten- en fruitspecialist voor Nederlandse restaurants en foodprofessionals, heeft haar snijkeuken vergroot en vernieuwd. Hiermee wil het bedrijf voldoen aan de vraag van steeds meer chefs en horeca-ondernemers die op zoek zijn naar vers gesneden en gewassen producten. Dankzij de vernieuwing en automatiseringen heeft Rungis meer tijd voor bijzondere handelingen en producten op maat, aldus het bedrijf.

Twee keer zo groot
Vijf jaar geleden was het aantal medewerkers in de snijkeuken van Rungis nog op 2 handen te tellen. "De vraag naar gesneden en gewassen producten werd echter steeds groter. Er waren meer machines, meer mensen en meer ruimte nodig", zegt Rungis. De compacte snijkeuken werd in 2016 daarom flink uitgebouwd en meer dan twee keer zo groot. 

En ook nu, in 2019, blijft de vraag naar snijkeukenproducten volgens het bedrijf groeien. Sinds deze maand heeft Rungis de vernieuwde snijkeuken daarom nogmaals verdubbeld in grootte. Ten opzichte van vijf jaar geleden is het aantal medewerkers verviervoudigd en wordt er gewerkt in drie verschillende ploegen. Om arbeidskosten te besparen of bij tijdelijke onderbezetting in de keuken kan het bedrijf een gedeelte van de mise en place uit handen nemen.

"Er kan nu volledig geautomatiseerd worden gewassen en verpakt. De producten worden sneller bereid met een beter resultaat. Door het automatiseren is er meer tijd voor bijzondere handelingen en producten waarmee we de chef en horeca-ondernemer beter kunnen ondersteunen", laat Rungis weten.

Voor meer informatie:
Rungis
Transportweg 34
2991 LV Barendrecht
T: 0180 61 78 99
E: [email protected] 
W: www.rungis.nl  

Publicatiedatum: