vanaf 5 januari alle vestigingen gecentreerd in Bleiswijk

Van Dongen, Soonius en Peeman Transport verder onder de naam Gist

Van Dongen, Soonius en Peeman Transport gaan vanaf 15 december verder onder de bedrijfsnaam Gist. Door de overname van deze Nederlandse bedrijven laat het Britse bedrijf zien dat het bedrijf zich blijft richten op de groei van de Europese activiteiten. Gist is bezig zijn netwerk voor geconditioneerde distributie verder te ontwikkelen en heeft hiervoor aanzienlijke groeiplannen opgesteld. Vanaf 5 januari zullen alle vestigingen gehuisvest zijn in één gebouw in Bleiswijk.

De supply chain-activiteiten van Gist, voornamelijk in de levensmiddelen- en tuinbouwsector, bestaan uit het verzorgen van transport en warehousing voor circa 3.000 klanten in Europa. Deze bekende naam in de Britse logistieke keten zal deze Nederlandse transportbedrijven deze maand rebrander naar één entiteit in plaats van de afzonderlijke merknamen die momenteel worden gevoerd. De logistieke dienstverlener heeft gekozen voor één Europees merk om verwarring over de vele bestaande submerken te voorkomen.Afgelopen drie jaar wist het bedrijf maar liefst 15 belangrijke awards in de wacht te slepen. De omzet van het Britse Gist, dat meer dan 100 jaar bestaat, bedraagt 600 miljoen euro. Gist heeft zo'n 5.000 medewerkers die werken vanuit meer dan veertig locaties in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Gist is eigendom van het toonaangevend gasbedrijf The Linde Group, dat een jaarlijkse omzet realiseert van 12 miljard euro.

"De overstap naar het Gist-merk is voor ons een spannende gebeurtenis, maar zal onze klanten en de branche versterken door de waarde en expertise in de gehele supply chain. Hoewel de bedrijven hun activiteiten in elk gebied gewoon continueren, verwachten we dat we met deze stap nog meer toegevoegde waarde creëren voor onze bestaande en toekomstige klanten", zegt directeur Martin Gwynn.

Vanaf 15 december wijzigen alle e-mailadressen in first.lastname@gistworld.eu

Voor meer informatie:
Gist
Kevin Hopkins
Tel: 010-7650101
E-mail: Kevin.Hopkins@gistworld.com

Adresgegevens vanaf 5 januari 2013:
Bezoekadres:
Gist
Klappolder 130
2665 LP Bleiswijk
Tel: 088-0034000
Fax: 010-5213006

Postadres:
Postbus 555
2665 ZN Bleiswijk

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.