Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tjarda Grimbergen nieuwe CEO Remmert Dekker Packaging

Per oktober is Tjarda Grimbergen aangesteld als nieuwe directeur van Remmert Dekker Packaging. Zij vervangt voormalig directeur Annemarie Dekker. Tjarda Grimbergen heeft een bewezen staat van dienst. Ze werkte als manager en directeur voor diverse bedrijven in binnen- en buitenland. Ervaren in financieel en operationeel management krijgt zij het vertrouwen om als eerste niet-Dekker het familiebedrijf te leiden. 


Tanja Grimbergen 

Studievrienden
Tjarda Grimbergen en Annemarie Dekker zijn geen onbekenden van elkaar. Ze kennen elkaar al vanaf de studententijd en volgden samen dezelfde opleiding. Op het moment dat Tjarda toe was aan een nieuwe uitdaging kwam Annemarie met het bericht om weer te willen studeren. Zo kwam zonder zoeken de nieuwe directeur naar voren. 

Aanpakken in DNA
Maar eerst gaat Tjarda ‘stage’ lopen langs alle afdelingen. Tjarda: "Ik wil alles en iedereen goed leren kennen. Dan moet je het ook allemaal eerst eens meemaken. Aanpakken zit in mijn DNA. Het is nog wachten op mijn werkschoenen. Dan ga ik de productie in en ervaren hoe het is om verpakkingen te maken."

In de eerste maand zullen Annemarie en Tjarda samen de werkzaamheden overdragen. Daarna trekt Annemarie zich terug en zal Tjarda zich focussen op de toekomst van Remmert Dekker Packaging. 

Voor meer informatie:
Remmert Dekker Packaging
Knollendammerstraat 159
1531 BD, Wormer
T: 075 681 1633
www.remmertdekker.nl 

Publicatiedatum: