Tjarda Grimbergen nieuwe CEO Remmert Dekker Packaging

Per oktober is Tjarda Grimbergen aangesteld als nieuwe directeur van Remmert Dekker Packaging. Zij vervangt voormalig directeur Annemarie Dekker. Tjarda Grimbergen heeft een bewezen staat van dienst. Ze werkte als manager en directeur voor diverse bedrijven in binnen- en buitenland. Ervaren in financieel en operationeel management krijgt zij het vertrouwen om als eerste niet-Dekker het familiebedrijf te leiden. 


Tanja Grimbergen 

Studievrienden
Tjarda Grimbergen en Annemarie Dekker zijn geen onbekenden van elkaar. Ze kennen elkaar al vanaf de studententijd en volgden samen dezelfde opleiding. Op het moment dat Tjarda toe was aan een nieuwe uitdaging kwam Annemarie met het bericht om weer te willen studeren. Zo kwam zonder zoeken de nieuwe directeur naar voren. 

Aanpakken in DNA
Maar eerst gaat Tjarda ‘stage’ lopen langs alle afdelingen. Tjarda: "Ik wil alles en iedereen goed leren kennen. Dan moet je het ook allemaal eerst eens meemaken. Aanpakken zit in mijn DNA. Het is nog wachten op mijn werkschoenen. Dan ga ik de productie in en ervaren hoe het is om verpakkingen te maken."

In de eerste maand zullen Annemarie en Tjarda samen de werkzaamheden overdragen. Daarna trekt Annemarie zich terug en zal Tjarda zich focussen op de toekomst van Remmert Dekker Packaging. 

Voor meer informatie:
Remmert Dekker Packaging
Knollendammerstraat 159
1531 BD, Wormer
T: 075 681 1633
www.remmertdekker.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven