Stanley Madasim van Fruit Packing Zeeland 40 jaar in dienst

Vandaag is het 40 jaar geleden dat Stanley Madasim van Fruit Packing Zeeland is begonnen aan zijn carrière in het Zeeuwse fruit. Hij beklom de ladder vanaf medewerker in de sorteerafdeling van de Coöperatieve Fruitveiling Goes en omstreken, via lijn-operator en plaatsvervangend chef, naar afdelingshoofd van de sortering van De Greenery in Kapelle. In diezelfde functie zwaait hij nu al weer vele jaren de scepter over de sorteer- en kleinpakactiviteiten van Fruit Packing Zeeland BV.


Stanley Madasim 

Zijn collega's bij Fruit Packing Zeeland laten weten: "Terwijl de namen van zijn werkgevers frequent zijn gewijzigd, is Stanley nog altijd dezelfde vriendelijke, positieve en correcte vent, naar zowel telers, de handel, keurmeesters als collega’s. Dus Stanley, namens iedereen van Fruit Packing Zeeland, proficiat met deze mijlpaal en bedankt voor je inzet en collegialiteit."

Kennissen kunnen Stanley feliciteren via 06-51545297 of stanley.madasim@fpz-kapelle.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.