Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eisberg & Bell Food Group zet in op nieuwe producttrends tijdens de Anuga 2019

"Gesneden groenten- en fruitmixen evenals aanvullend assortiment op de voorgrond"

De internationaal opererende Eisberg Group zal tijdens de komende Anuga in Keulen samen met de Bell Food Group vertegenwoordigd zijn. Na het eerste beursoptreden in 2017 zal dit jaar bij het beursoptreden van Eisberg het brede versconcept aan versgesneden producten en aanvullende assortimenten op de voorgrond staan, luidt het in de aankondiging. In een markthal vol specialiteiten brengt de Bell Food Group haar productwereld tot leven.  

De grossier met haar hoofdvestiging in Zwitserland presenteert de vakbezoekers naast nieuwe To Go-creaties aan salademaaltijden en fruit ook trendy verse mixen voor de eenvoudige bereiding van groentensoepen en Thaise curry, meldt marketingverantwoordelijke Katrin Geisthardt. "Als verder highlight zullen we zes zorgvuldig samengestelde variaties aan koudgeperste sappen en smoothies presenteren."


Product noviteiten van de Eisberg Group.

Retail, foodservice en systeemgastronomie
Eisberg heeft zich gespecialiseerd op de productie van versgesneden salades en biedt daarnaast een breed palet aan gesneden groenten- en fruitmixen aan. Het assortiment wordt aangevuld met innovatieve aanvullende assortimenten zoals smoothiemixen, koudgeperste sappen, smoothies en slasauzen.

Met productiebedrijven in Zwitserland, Polen, Oostenrijk, Roemenië en Hongarije bedient Eisberg klanten uit de retail, foodservice en systeemgastronomie. "In Hongarije en Roemenië is ons eigen merk zeer goed op de markt gepositioneerd. Na de opening van onze productielocatie in Oostenrijk in maart van dit jaar staan we nu op het punt onze positie ook daar in de handel stapsgewijs verder uit te bouwen", luidt het afsluitend.

Bezoek het bedrijf op de Anuga 2019 (hal 05.2, gang B/C, stand 010/019)

Voor meer informatie:
Eisberg AG
Hüttenwiesenstrasse 4
CH-8108 Dällikon
+41 58 326 2000
[email protected] 
www.eisberg.com 

Publicatiedatum: