Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe User Interface MendriX komt planner tegemoet

Wisselen tussen order- en ritoverzicht verleden tijd

In de nieuwe release van MendriX TMS met vernieuwde User Interface (UI), is het vanaf nu mogelijk om direct vanuit het planscherm orders in te plannen. Zo hoeft de planner niet te wisselen tussen het order- en ritoverzicht.



Gebruikers van de User Interface kunnen na de update van de nieuwe release gebruik maken van de nieuwe functionaliteiten en nieuwe schermindelingen. Gebruikers hebben de mogelijkheid om te wisselen tussen de 'oude' indeling en de nieuwe indeling met behulp van de knop rechtsboven in het scherm. Een van de veranderingen die met name voor planners handig is, is de mogelijkheid om direct vanuit het planscherm orders aan te maken.

Planners werken veelal met twee beeldschermen naast elkaar, waarbij de een voor het orderoverzicht is, en de ander voor het planscherm. Dat hoeft nu niet meer. MendriX laat weten: “Als planner wil je rechtstreeks vanuit de planning orders of spoedorders kunnen aanmaken, zonder dat je van overzicht hoeft te wisselen."

Deze feature zal volgens het bedrijf niet alleen het gebruikersgemak verhogen, maar de gebruiker ook veel tijd schelen. “Iemand die bezig is met de planning en het aanmaken van orders, kan dat dankzij de nieuwe UI in één scherm doen. Dit scheelt veel voor het overzicht."

Bron: MendriX

Publicatiedatum: