Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gebrs van Aarle viert 40-jarig jubileum Henk van Aarle

Een feestelijke dag bij de Schijndelse Groothandel in AGF. Henk van Aarle viert vandaag zijn 40-jarig jubileum. Dat wordt gevierd met een grote bos bloemen en natuurlijk taart!

Op 10 september 1979 kwam de toen 17- jarige Henk van Aarle bij het bedrijf van zijn vader Tijn van Aarle in dienst. Hij was daarmee de 4e medewerker en naast zijn oudere broers Frans en Rien de 3e ‘van Aarle telg’. Henk begon met het klaarzetten van de bestellingen en reed zo nu en dan ook mee met de vrachtwagen om de bestellingen rond te brengen. Na verloop van tijd is Henk zich meer op de verkoop gaan richten en ook nu past deze pet hem nog als gegoten. Naast zijn verkoopwerkzaamheden is Henk werkzaam als erkend kwaliteitscontroleur en handelt hij inkomende klachten af.

Henk van Aarle (m) met zijn oudere broer Frans en nicht Marjon van Aarle

"Gebrs van Aarle is trots op Henk, die zich iedere dag op zijn eigen rustige en nuchtere wijze inzet voor het familiebedrijf en feliciteert Henk met deze mooie mijlpaal. Henk, je behoort nu officieel tot het interieur!" 

Henk feliciteren? Mail hem gerust op henk@aarlegebrs.nl 

 

 

Publicatiedatum: