Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

AGF-specialisten gevraagd voor branche-onderzoek

Tholen - Hoeveel procent omzet maakt een groentewinkel gemiddeld? Hoe ziet de gemiddelde winkel eruit? Wat is de omzet van een gemiddelde groentewinkel? Meer inzicht in deze over het algemeen zelfstandig opererende winkels is te verkrijgen door als AGF-specialist mee te doen aan het structuuronderzoek groente- en fruitspeciaalzaken 2019.

Gratis rapport
Deelname geeft recht op een gratis exemplaar van het Structuurrapport Groentewinkels 2019 dat inzicht zal bieden in de branchestructuur, ontwikkelingen, kansen en bedreigingen. "Tevens maken deelnemende AGF-winkels kans op één van de tien cadeaubonnen die maandelijks worden verloot onder de deelnemers van onze onderzoeken", aldus Han van Es van Marktdata.nl die het onderzoek uitvoert.

12 minuten
Marktdata.nl is een onafhankelijk marktonderzoeksbureau. Han: "Vragen in dit onderzoek hebben betrekking op de branchestructuur, ontwikkelingen, inkoop, communicatie en het economisch perspectief. Individuele gegevens worden niet aan derden verstrekt en strikt vertrouwelijk behandeld. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 12 minuten in beslag." 

Klik hier om mee te doen aan het onderzoek.

Voor meer informatie
Han van Es
Marktdata.nl
info@marktdata.nl 
www.marktdata.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven