Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Het fruit zit in de familie

Jarig Vitaminos trakteert klanten op euro-aanbiedingen

Tholen - AGF-speciaalzaak Vitaminos in Sliedrecht pakt komende week flink uit. "We vieren ons één-jarig bestaan en wie jarig is trakteert", vindt eigenaar Guido van Os, telg uit een bekende fruittelersfamilie. Eigenlijk bestaat de zaak al zes jaar. Guido nam de winkel over van zijn oom en tante die de winkel onder de naam Van Os Groenten en Fruit ruim 5 jaar beheerden. 

Guido van Os nam de AGF-speciaalzaak een jaar geleden van zijn oom en tante over, Foto Peter Donk / Sliedrecht24.nl  

Guido komt uit een fruittelers familie waardoor hij 'fruit van het huis' kan verkopen. Van Os is een bekende naam in de sector. "We zijn een groot familiebedrijf met boomgaarden in Papendrecht en Benschop. Plukken, sorteren, koelen en verhandelen vindt in eigen beheer plaats. Wij kunnen dus zeer scherpe prijzen voor super vers fruit aan onze klanten leveren, waaronder kersen, pruimen, appelen, peren en zachtfruit. Daar kan geen supermarkt of markthandelaar tegenop", vertelt Guido. Omdat er via het familiebedrijf warme contacten in de handel zijn, kan Guido altijd scherp inkopen wat zijn klanten ten goede komt. De zaak floreert aan de Rembrandtlaan dan ook, maar je moet er "alle liefde voor het vak instoppen, anders werkt het niet", benadrukt Guido. "Achteroverleunen en het aan personeel overlaten werkt niet." 

Guido moderniseerde het interieur van de AGF-winkel, Foto Peter Donk / Sliedrecht24.nl   

Guido (24) wist al op zijn derde jaar dat hij een eigen AGF-winkel wilde. Zijn familie steunde hem maar voordat Guido de zaak mocht overnemen moest hij zich eerst 'bewijzen' en het gezicht van de zaak worden. Dat is gelukt en het feest in de winkel levert veel blije klanten op. "Het is al vanaf de opening superdruk en de felicitaties en cadeaus zijn niet van de lucht", vertelt Guido. 


Guido achter de toonbank, Foto Peter Donk / Sliedrecht24.nl    

Om de trouwe klantenkring te bedanken heeft hij 1 euro aanbiedingen: Hollandse aardbeien (500 gr.), aardappelen (1 kg Doré of Frieslanders) en appels en peren (1 kg), allemaal voor 1 euro. Klanten die meer dan 5 euro besteden, krijgen bovendien een fles appelsap cadeau in huismerkverpakking.

Er staat een flinke voorraad appelsap in huismerk/wijndozen klaar voor klanten die meer dan 5 euro besteden, Foto Peter Donk / Sliedrecht24.nl  

Voor meer informatie:
Guido van Os
VitaminOs
Rembrandtlaan 63
3362 AD Sliedrecht
T: 0184 632 761
www.vitaminevanos.nl 

 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven