Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brand Groente en Fruit: 'Gehekt', leegverkocht en nu verplaatsen

Tholen - Het zijn spannende dagen voor Brand Groente & Fruithandel sinds 1903. De vaste stek aan de Fredrik Hendriklaan in Den Haag is veranderd in een bouwput wat niet zo gunstig is voor de verkoop. Voor de veiligheid werd de kiosk van Jan Brand al enige tijd ge'hekt' maar nu is het echt 'los' aan het gaan. De kiosk wordt vandaag verplaatst naar een nieuwe plek, een paar honderd meter verderop. "Het is een boel geregel en gedoe maar het is de bedoeling dat het weer helemaal goedkomt", lacht Jan die er de positieve kant van inziet. "Het is nodig. Over een maand of drie verhuizen we weer terug naar een een prachtig en beter toegankelijk plein." 

De kiosk is afgelopen zaterdag leeggehaald

Morgen moet zijn kiosk gebruiksklaar zijn voor de tijdelijke stek. "Ik heb de verhuizing uitbesteed maar als alles straks weer is uitgebalanceerd kan ik weer gaan inrichten." De verhuizing levert een boel ongemakken op en kost minimaal al een dag aan omzet maar uiteindelijk komen ze weer beter uit is Jans overtuiging. "Ik houd mijn klanten via Facebook op de hoogte dus ik hoop dat ze de nieuwe plek weten te vinden. Om extra aandacht te trekken ga ik op de nieuwe plek wat reuring en deining veroorzaken. Hopelijk levert dat ook weer nieuwe klanten op!"


In de voorgaande weken werd de kiosk 'gehekt'  (een Haagse uitdrukking van Jan Brand)

Jan Brand en zijn compagnon


De nieuwe plek, gefotoshopt

Voor meer informatie:
Brand Groente & Fruit
Frederik Hendriklaan 228c
Scheveningen
Mob: 06 43018820
jantjebrand@ziggo.nl 
@Brand groente & fruit