Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oskam eert trouwe Poolse werknemers

Deze week was het 12,5 jaar geleden dat het echtpaar Jola & Gregorz Polak voor het eerst afreisde vanuit Noordwest-Polen naar Vleuten om daar aan de slag te gaan op de sorteerafdeling van Jan Oskam BV. Niemand kon op voorhand bevroeden dat ze er zo lang zouden blijven maar door de combinatie van gestage groei en een goede onderlinge klik is dat de werkelijkheid geworden.

Jola had in Polen een opleiding gevolgd voor de retail en Gregorz voor elektrotechnicus maar de toekomstverwachtingen en de betere beloningen in Nederland hadden de meeste aantrekkingskracht op het jonge stel. In Nederland hebben ze zich weten te bekwamen in de Nederlandse taal, werken met computers en logistieke vaardigheden. Bovendien zijn ze stevig bevriend geraakt met moeder Oskam die nog altijd op het bedrijfsterrein woont. Ook qua vrijetijdsbesteding zijn ze geïntegreerd in de lokale samenleving waaronder de sportschool, uiteraard de supermarkten en af en toe de plaatselijke horeca.

Oskam hoopt de prettige samenwerking met de familie Polak nog lange tijd voort te kunnen zetten .

Publicatiedatum: