Van Gelder introduceert eigen fust

Op bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard wordt hard gewerkt aan het  nieuwe hypermoderne bedrijfspand van Van Gelder, waar het  magazijnproces nagenoeg volledig gemechaniseerd wordt. Om dit te realiseren, worden er op de achtergrond veel voorbereidingen getroffen. Eén van deze voorbereidingen is de ontwikkeling van eigen fust: het eerste wat de  klant daadwerkelijk merkt van de nieuwbouwplannen.

Het mechaniseren van onze magazijnprocessen biedt veel kansen en voordelen. “Door te mechaniseren, kunnen we straks sneller werken en de foutmarge minimaliseren. Hierdoor kunnen we een hogere kwaliteit en versheid garanderen en ontlasten we medewerkers bij zware werkzaamheden. Voor klanten resulteert dit in minder manco’s en retouren”, vertelt bedrijfsmanager Demis van Kouwen. “Hier is echter wel een geavanceerde krat voor nodig”, vervolgt Van Kouwen. “Daarom is het noodzakelijk om eigen fust in te voeren.”

Van Gelder kratten
De nieuwe Van Gelder kratten zijn donkerbruin van kleur en te verkrijgen in drie formaten: laag, middel en hoog. De waarde van de Van Gelder kratten is ongeacht het formaat vastgesteld op €6,-.


Uitlevering in Van Gelder kratten
Vanaf woensdag 22 mei start Van Gelder met het uitleveren in de nieuwe Van Gelder kratten. Deze kratten zullen op termijn de poolbakken (blauw), Bidfood kratten (groen) en champignonkratten (blauw) volledig vervangen.

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven