Veranderingen in directie bij Total Produce

Total Produce heeft een aantal veranderingen in de directie aangekondigd. Zowel uitvoerend directeur Frank Gernon als niet-uitvoerend directeur Jerome Kennedy hebben aangegeven voorafgaand aan de jaarlijkse algemene vergadering van 2020 met pensioen te zullen gaan. Daarnaast zal per 1 juli Helen Nolan worden aangesteld als niet-uitvoerend directeur.

Volgens de voorzitter van de raad van bestuur van Total Produce, Carl McCann, heeft Frank Gernon 45 jaar lang een cruciale rol gespeeld bij de organisatie, waarbij hij sinds 2007 als uitvoerend directeur actief was. "Zijn uitstekende staat van dienst, toewijding en prestaties zijn van onschatbare waarde geweest. Tijdens zijn bewind heeft hij een sleutelrol gespeeld in de ontwikkeling van Total Produce", aldus McCann.

"Jerome Kennedy is al sinds de vorming van Total Produce lid geweest van de raad van bestuur. De organisatie heeft door de jaren heen enorm veel baat gehad bij zijn zakelijke inzicht, professionalisme en wijze raad."

"Net als de rest van de raad geef ik zowel Frank als Jerome onze oprechte blijk van waardering voor hun toewijding. Hun waardevolle bijdrages hebben mede het succes van Total Produce bepaald. We wensen ze het allerbeste voor de toekomst."

"Verder zijn we erg blij dat Helen Nolan zich bij ons voegt als nieuw directielid. Helen is zeer ervaren, mede dankzij haar rol als financieel directeur bij de Bank of Ireland, waar ze ook werkzaam was als bedrijfssecretaris. We kijken uit naar haar bijdrages aan de voortdurende ontwikkeling van Total Produce."

De volledige geschiedenis van de afgelopen vijf jaar met betrekking tot Helen Nolan's directiefuncties zal binnenkort in een apart bericht door Total Produce bekend worden gemaakt. Er is verder geen informatie die in overeenstemming met de regelgeving van Schedule 2(g) van AIM of Euronext bekend dient te worden gemaakt. Helen Nolan heeft verder geen aandelen in Total Produce.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven