Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Afscheidsfeest Tony Fissette in Berlijn

Tholen - Afgelopen donderdag 7 februari heeft T&G Global bekendgemaakt dat Tony Fissette, directeur van Enzafruit met pensioen gaat. Volgens T&G was Tony een pionier op het gebied van de introductie van het Nieuw-Zeelands hardfruit in Europa en zette hij zich de afgelopen 45 jaar met hart en ziel in voor T&G Global.


Gé Happe, Jan van den Heuvel en Tony Fissette

Om Tony te bedanken voor zijn inzet werd er 7 februari een afscheidsfeest voor hem georganiseerd in het chique Hotel De Rome in Berlijn. Familie, vrienden en zakenpartners van Tony waren allen aanwezig en konden genieten van een viergangendiner waarbij de Jazz- en Envy-appel belangrijke ingrediënten waren.

“Tony was de superster die de Nieuw-Zeelandse appel heeft geïntroduceerd in Europa. In 2012 sprak ik met Tony tijdens de Fruit Logistica en hij vertelde mij dat ik me niet druk hoefde te maken om Europa, omdat hij het onder controle had. Ook zijn communicatiestijl met de retail en zijn prestaties waren uitmuntend. Bedankt voor je loyaliteit en je soms wat brutale aanpak”, sprak Klaus Josef Lutz, directeur van BayWa tijdens zijn speech.


Tony met zijn vrouw, zoons en schoondochters

Directeur van T&G, Gareth Edgecombe bedankte Tony voor zijn niet te stoppen karakter en zijn passie voor het vak. Vorig jaar bereikte Tony en zijn team een record met de afzet van 10 miljoen dozen Jazz-appelen. Tony zelf beschreef zijn 45-jarige carrière als de beste baan ter wereld. Hij heeft ontzettend veel plezier gehad in zijn werk en bedankte al zijn relaties. In maart zal hij definitief met pensioen gaan en van zijn vrijheid en familie gaan genieten.


Klaus Josef Lutz 


Gareth Edgecombe en Tony

Tony zal worden opgevolgd door Steve Maxwell, uitvoerend directeur van Worldwide Fruit (een Britse dochteronderneming van T&G). Steve heeft al ruim 20 jaar ervaring in de fruitsector. “Ik ben ongelooflijk trots dat ik de wereld de beste appelen aan mag bieden. We kunnen een geweldig assortiment aan rassen leveren, waaronder Jazz en Envy," aldus Steve. "Ons doel is het jaarrond aan kunnen bieden van een fantastisch product en een goede service aan onze klanten. 


Steve Maxwell

Tony heeft in de loop der jaren een uitstekend team opgebouwd. Sales & Marketing zullen worden blijven geleid door Didier Groven en Finance & Operations door Suzy Janssis. Beiden zijn al jarenlang werkzaam bij Enzafruit Continent. 



Voor meer informatie:
Enzafruit New Zealand Continent
Tongersesteenweg 135
B – 3800 St- Truiden 
info@enzafruit.be 
www.enzafruit.be 
www.jazzapple.eu