Softbox onthult nieuwe verpakkingen voor temperatuur gecontroleerd transport

Softbox is wereldwijd een toonaangevende handelaar in innovatieve temperatuur gecontroleerde verpakkingen voor de logistieke en biotechnologische sector. Tijdens de Temperature Controlled Logistics vakbeurs, die van 28 tot 31 januari in Londen plaatsvindt, zal het bedrijf nieuwe pallet- en pakketvervoersystemen onthullen.

De koelketenoplossingen, die tijdens de beurs worden gepresenteerd, zijn onder andere het nieuwe Tempcell ECO, Tempcell Max en Silverpod Max, die voor het eerst in Europa op de markt verschijnen. 

De Tempcell ECO is de nieuwe generatie Softbox recycleerbare pakketdoos voor de biotechnologische sector. Het product is 100% recycleerbaar en gemaakt van kringloop karton. Er wordt gebruik gemaakt van het Thermaflute ontwerp, waarvoor patent is aangevraagd en dat ISTA 7D getest is en geschikt is voor producten met een temperatuurbereik van 0 tot 300 graden Celsius. 

De Tempcell MAX is een hoogwaardige PCM-doos voor eenmalig gebruik. Het product is ISTA 7D getest, biedt tot wel 96 uur bescherming tegen warmteverlies en is voorzien van een innovatieve SilverSkin isolatielaag die de prestaties verhoogt en waarbij gebruik gemaakt is van de nieuwe generatie recycleerbare Pharmacool MAX PCM-koelmiddelen. 

De Silverpod MAX is een andere nieuwe aanvulling op het award-winnende assortiment van Softbox. Deze hoogwaardige PCM palletdoos beantwoordt aan alle eisen van de hedendaagse koelketen en is voorzien van PCM-koelmiddelen, die veilige opslag voor en tijdens het transport mogelijk maken. Het product is voorzien van een reflecterende SilverSkin isolatielaag die zorgt voor nog betere prestaties en waarbij eveneens gebruik gemaakt is van Pharmacool MAX PCM koelmiddelen. 

 

Bron: packagingeurope.com


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven