Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Kant-en-klare babyvoeding bij Verschoor Traiteur & AGF

Tholen - De dochter van de groenteboer wordt natuurlijk altijd verwend met lekker eten. Dat willen vast meer ouders, bedacht jonge vader, AGF-specialist en traiteur Rob Verschoor. Zo werd de babyvoeding hoek in de winkel 'geboren'. Ingevroren bakjes van 100 gram aardappelen en groenten, en 35 gram vlees, waarmee moeders of vaders binnen een mum van tijd een lekkere en gezonde maaltijd voor hún spruit op tafel zetten en helemaal inspelend op de uit de VS overwaaiende manier van maaltijdplanning: foodprepping, maar dan voor baby's en peuters. Het zijn pure producten, er wordt geen zout of conserveermiddel aan toegevoegd. "Alleen een beetje boter aan de aardappelpuree, maar dat is goed voor de hersentjes", vertelt Rob.


"Ouders die een kant-en-klaarmaaltijd kopen hebben vast geen tijd om dan wel voor hun kind een gezonde maaltijd klaar te maken", vertelt Rob. "Vandaar dat ik denk dat er voor deze verse babyvoeding wel een doelgroep voor te vinden is."
Rob biedt veel verschillende soorten groenten aan zodat ouders er lekker mee kunnen variëren. "Zo kunnen kinderen al op jonge leeftijd met veel verschillende smaken in aanraking komen, de eerste jaren zijn heel belangrijk voor de smaakontwikkeling."

Dat kinderen alles lekker kunnen vinden, mits maar goed klaargemaakt, bewijst zijn eigen dochter. "Ze lust echt alles, van spruitjes tot citroen. Ik heb hier in de winkel natuurlijk alle professionele apparatuur voor handen om te koken. Je kunt kwalitatief nog zulke goede groenten kopen, wanneer je spruitjes te gaar gekookt zijn dan smaken ze niet lekker. Ik heb bijvoorbeeld nu net boerenkool gestoomd, nog niet helemaal gaar. Wanneer de klant deze straks in de magnetron opwarmt, is de boerenkool wel perfect gaar. Op deze manier blijven ook alle nutriënten en voedingsstoffen behouden."

Voor meer informatie:
Verschoor Traiteur & AGF
Dillenplein 10
2983 CC Ridderkerk
@ Verschoor Traiteur & AGF
www.robverschoor.nl    
info@robverschoor.nl  
T 0180 - 413 318


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven